Hälso- & inspirationsdag på Söders Källa

10/8, 2016 kl. 17:38

Hälsoinspirationsdagen har blivit en årlig tradition på Söders Källa! Den 3 september klockan 10 öppnas portarna för en dag i hälsans och inspirationens tecken. Stora salen fylls med utställare som visar upp sin verksamhet och bjuder på demonstration av yoga, zonterapi, massage mm.

- Vi fortsätter vår tradition att anordna våra populära hälsoinspirationsdagar på Söders Källa, säger Anette Svedinger, vd och eldsjäl på Söders Källa. Alla är välkomna för att ta del av flera olika sätt metoder för ett hälsosammare liv, kanske ett första steg för att få ett bättre liv!
Det kommer också bli föredrag och prova-på av olika typer av terapi mm.
– På Söders Källa propagerar vi för ett hälsosammare liv och därför är det gratis entré för besökarna, säger Anette Svedinger. Vi kommer att ha flera aktiviteter under hösten på samma tema så håll utkik på vår hemsida där det finns information om vad som är på gång.
För den som blir lite hungrig kommer det att finnas lättare förtäring att köpa.
Anette Svedinger ser fram mot att det ska bli en minst lika kreativ och inspirerande hälsodag som förra året. När portarna stänger klockan 16 har förhoppningsvis många tagit ett stort steg till en hälsosammare tillvaro!

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Söders Källa AB

Söders Källa AB

Medlem sedan 2012-03-01

Söders Källa öppnade sina portar den 1 april 2011 och erbjuder en mängd aktiviteter inom hälsa och träning. Lokalerna är anpassade för dig som vi... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Hjälp

Stäng