– I vår konceptbeskrivning står det att ''företagsaktiviteter i allmänhet och gruppaktiviteter i synnerhet ska utgöra en av grundpelarna i verksamheten på veckodagar", säger Reza Razavi. Jag tycket det är en bra anledning för att vi ska vara medlemmar i effect plus+ då en stor andel av våra befintliga och potentiella kunder redan finns i skaran av medlemsföretagen.
Vi har varit medlemmar i liknande nätverk via våra verksamheter i andra städer men jag tycker personligen att effect plus+ passar oss bättre storleksmässigt.
Vi är nyblivna medlemmar som sagt, men hitintills har det varit över förväntan, säger Reza.

interpool är ett välkänt ställe för de flesta Gästrikebor och har funnits i Gävle sen 2004.
interpool har utvecklats starkt och har löpande satsat och investerat stort till en stadigt ökad kundskara.
Vi är en restaurang med sportbar och aktiviteter inhouse i en avspänd och skön miljö.
Vår meny är en amerikanskinspirerad crossovermeny och lokalen rymmer ca 400 sittande matgäster.
Hos oss är det lätt att umgås och trivas kring våra aktiviteter som omfattar biljard, boule, shuffleboard, dart och pingis.

interpool är det perfekta stället för en företagskväll, kundaktivitet eller när kompisgänget vill ha en trevlig kväll tillsammans.

Bildtext: Reza, till höger, på effect+kryssning tillsammans med Gävles Näringslivschef Johan Thunhult.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se