Nalle Rydstrand inför effect+dagen på Högskolan i Gävle

15/2, 2018 kl. 15:42

Onsdag den 7 mars är det dags för den årliga effect+dagen, vårens stora mötesplats för näringslivet i Gävleregionen. Arrangör är affärsnätverket effect plus+ i Gävle och vi kontaktar verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand för att få lite mer information.

Hur är läget inför effect+dagen?
– Tack bara bra. Det är naturligtvis mycket att göra och förbereda inför dagen men det är just det som är en del drivkraften och en del av tjusningen med det här arbetet.

Vad är effect+dagen?
– Vi anordnar varje år tre stora event i form av effect+dagen, Nätverksdagen samt effect+kryssningen. Just effect+dagen är den som har mest besökare, förra året kom över 400 personer. Vi har alltid intressanta och aktuella föreläsare och en mycket intressant punkt i årets program är kompetensförsörjning i regionen med bl.a. Sandvik, PEPAB, Movexum och Grant Thornton tillsammans med studenter vilket borgar för en riktigt intressant förmiddag.
Föreläsarna i år är Gustaf Josefsson Tadaa som berättar om "Vi har aldrig vetat så lite som vi gör idag". Han nominerades i kategorin Årets talare - Genombrott och sp kommer Sofie Lindblom som föreläser om "Entreprenörskap, Kreativitet, Innovation, Startups och Mångfald". Hon var tidigare global innovationschef på Spotify så det blir garanterat mycket intressant och lärorikt att ta till sig.

Vad kan besökarna förvänta sig av effect+dagen?
– En heldag med ett riktigt späckat program och mängder av trevliga och intressanta möten och i pauserna träffar man 25 intressanta utställare i Business loungen. Så vi kan garantera massor av kunskap, kontakter och kul.

Är det något mer spännande på gång?
– Vi är mycket glada över att få in nya medlemmar i vårt nätverk och just nu är jag och besöker några potentiella medlemmar som jag hoppas att vi får presentera på effect+dagen tillsammans med de övriga som anslutit sig på sistone

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Presstjänst

Presstjänst

Medlem sedan 2007-05-04

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdaterin... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Hjälp

Stäng