Säljanalys.se nya medlemmar i affärsnätverket effect plus+

31/5, 2017 kl. 10:39

– Vi är mycket stolta och glada över att få Säljanalys.se som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

Nu är du tillbaka i Gävle och ny medlem i effect plus+, berätta varför ni valde effect plus?
– Som företagare i Gävle är det en nödvändighet att bygga starka nätverk och samarbeten. Jag ser effect plus+ som en bra träffpunkt att möta kompetenta och utåtriktade människor från Gävleborgs affärsliv. Jag är själv ingen affärsminglare av rang men jag tycker att effect plus+ gör det enkelt för affärsfolk att mötas.”
säger Daniel Antonsson.

Efter att ha varit borta några år, bosatt på annan ort, och verkat som VD för Nordens ledande bolag inom företagsinformation, har nu Daniel Antonsson vänt tillbaka till Gävle. Entreprenören som brinner för försäljning har nu startat bland annat Säljanalys.se - en verksamhet som analyserar alla delar i en verksamhet som bidrar till försäljning.

– Vi mäter effektiviteten i alla delar i säljprocessen hos företag och genom tekniska analyser av säljprocessen och individuella säljprofiler kan vi bedöma den framtida säljpotentialen. Det här gör att företag lättare kan fokusera på de saker som faktiskt driver deras försäljning, hälsar Daniel.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

effect plus+

effect plus+

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Hjälp

Stäng