Storslaget när Interlan firade 20 år

24/11, 2017 kl. 10:28

Torsdagen den 23 november bjöd IT-företaget Interlan som fyller 20 år in till jubileumsfest på Gävle Teater och det firades verkligen med pompa och ståt.

Ett par hundra kunder och samarbetspartners välkomnades med snittar och bubbel innan man på plats i den anrika teatersalongen fick följa med på en resa då man fick titta både framåt och bakåt på Interlans utveckling genom åren.

Kvällens värdinna Ulrika Mårtén hälsade tillsammans med Interlans VD Markus Wengelin alla välkomna innan föreläsarna Gustaf Josefsson, Britt-Marie och Mella Stegs från Hälsingestintan samt Bjanka Colic från Microsoft intog scenen. De höll alla mycket intressanta föredrag om den revolutionerande och accelererande digitaliseringen som påverkar både vår vardag och arbetsliv i alt raskare takt.

Gustaf Josefsson, nominerad till Årets talare, berättade med en fängslande karisma och en hel del humor om att “det går fortare och fortare nu för tiden” och vad betyder det egentligen, och hur kom det sig? Eller kanske än viktigare, vad innebär det för vår framtid, våra jobb och vårt samhälle?

Britt-Marie Stegs, grundare av Hälsingestintan, som tillsammans med Mella Stegs från Stegs and sisters delade med sig av hur drömmen blev till verklighet genom digital transformation. Det vill säga hur de har skakat om den svenska marknaden med mobila slakterier och etisk nötköttsproduktion och hur de nu skall erövra världen genom sin affärsmodell som ger förbättrad djuromsorg och godare kött.

Bjanka Colic, produktmarknadschef för Office365, bjöd avslutningsvis på sin syn på temat ”Det nya arbetslivet och hur det skapar nya möjligheter i praktiken”.

– Det är våra kära kunder, leverantörer och partners som gör det möjligt för oss att fira 20 år! Det är de som motiverar, inspirerar och ger oss glädjen att fortsätta leverera bra arbetsdagar – i minst 20 år till, hälsar Markus Wengelin.

Temat för dagen var Interlans eget motto ”En bättre arbetsdag” och vi som gästade fick onekligen en mycket festlig, intressant och givande eftermiddag. Nästa 20 år kommer det att hända ännu mer spännande saker i en allt raskare utveckling inom IT och målsättningen är glasklar. Där vill Interlan fortsätta vara en ledande aktör liksom en pålitlig ”glokal” partner.

Fotnot: Även om föredragshållarna höll en genomgående hög kvalitet så var eftermiddagens verkliga höjdare när hela Interlan tillsammans på scenen framförde ett fantastiskt nykomponerat musikaliskt schlagerepos som avslutades med ett konfettisprakande fyrverkeri och publikens högljudda ovationer.

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Hjälp

Stäng