Antons Ewalds nya låt ”New Religion” är nu släppt och han är klar för årets Melodifestivals final! Låten är skriven av Anton Ewald, Joe Killington, Jonas Wallin och Maja Strömstedt.

Lyssna på ANTON EWALD "New Religion" via (Spotify) klicka här...

Anton slog igenom stort 2013 med superhiten ”Begging” och medverkade i melodifestivalen samma år. Han blev en av Sveriges hetaste popstjärnor och har nominerats till bl.a. Grammis ”Årets låt”, Rockbjörnen ”Bästa manliga liveartist”, MTV Awards och Nickelodeon ”Kids choice awards”. Sålt guld, platina, legat etta på Spotify och blivit utnämnd till en av världens mest talangfulla dansare av nämnda MTV.

De senaste åren har Anton bott och jobbat i Miami USA, hunnit jobba som koreograf och dansare till några av världens största latinostjärnor som bl.a. ”Jhay Cortez” med över 2 miljarder streams på Spotify och ”Lary Over”. I USA arbetar han även som internationell fotomodell.

Anton är redo att lämna den egenbyggda studion där han skrivit och producerat allt sitt material och åter igen ställa sig där han helst vill vara, på scenen!

Nu är han tillbaka med poplåten “New religion” och klar för Melodifestivalens final den 13 mars 2021.

PRFKT Rights / InstaKarma

WERECKI PROMOTION COMPANY Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

www.werecki.com