Idag släpper Anton Hagman nya låten ”Ingen annan” och beskriver den härliga känslan som tar över en efter att man har träffat någon som känns så rätt. Fjärilar i magen men även oro för att drömmen skall ta slut. Anton har skrivit all text och musik tillsammans med Gabriel Ottosson.

Redan som tolvåring gjorde Anton dundersuccé på YouTube och hans videos har visats hundratusentals gånger. Solodebuten kom i Melodifestivalen 2017 inför över tre miljoner tittare som tog honom vidare till den stora finalen på Friends Arena. Anton musikaldebuterade 2019 i huvudrollen som ”Danny” i succémusikalen ”Grease” på Nöjesteatern i Malmö för fullsatta salonger hela hösten och beger sig ut på Sverigeturné våren 2021.

Lyssna (Spotify): https://open.spotify.com/album/1y77N8g4ZQP1ZozSvcH3YM?si=Iumq6TR9Staam5VBx4BDdw

Medverkar i TV4 Bingolotto den 27 september

Om: Anton Hagman debuterade som artist redan som 12 åring; då gjorde han succé på Youtube och hans videos har visats hundratusentals gånger. Anton har uppträtt på stora scener i Singapore, turnerat i Sverige och år 2017 äntrade Anton Melodifestivalens scen med låten ”Kiss You Goodbye” och gick hela vägen till final. Anton skriver mycket musik själv och i konstellationer med olika låtskrivare. Hans musik har strömmats miljontals gånger och det kommande materialet, har naturligt växt fram i takt med Antons utveckling som artist. 2019 musikaldebuterade Anton i musikalen ”Grease” på Nöjesteatern i Malmö och gjorde storsuccé som spelats för fullsatta salonger. Våren 2021 beger han sig ut med succémusikalen på Sverigeturné.

Singelrelease: Anton Hagman ”Ingen annan” 4 sep 2020

Följ och läs mer via Facebook: www.facebook.com/antonhagmanofficial

Instagram: Anton_hagman

EXWINGMUSIC, BMG

PR: Intervju förfrågningar, Recensions ex. Downloads kontakta: Rickard Werecki

tfn 0707178008 pr@werecki.com  Werecki Promotion Company - www.werecki.com