Bilverkstad i Gävle säljes

7/11, 2019 kl. 19:02

Är du bilmekaniker, bilelektriker eller jobbar i den branschen och vill starta eget? Då har du chansen att köpa en väletablerad bilverkstad i Gävle och som har en ökande omsättning! Verkstaden är komplett och välutrustad när det gäller verktyg mm. De har också utrustning för arbeten med däck och dessutom däckhotell. Prognos för omsättningen för 2019 är 2,6 miljoner kr. Bland kunderna finns allt från avtalskunder, försäkringsbolag och företag, till privatpersoner.

Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler som är i gott skick. Det finns också möjligheter att utöka verksamheten med fler mekaniker. Idag servas och repareras alla typer av personbilar samt lättare lastbilar och arbetsfordon. Bilverkstaden är ansluten till en kedja för kvalitetsverkstäder som har gott renommé och goda utvecklingsmöjligheter.

- Vi på ACTIC Företagsförmedling kan hjälpa till med kapitalanskaffning, finansiering och affärsutveckling, säger Björn Mårtensson, företagsförmedlare. Rätt köpare får bra villkor vid en snabb affär!

För ytterligare information kontakta företagsmäklaren, Björn Mårtensson på bjorn.martensson@tactic.se eller 070-568 30 52.
Mer info om objektet: https://tactic.se/objekt/bilverkstad-i-gavle-saljes/
Mer info om Tactic Gävleborg: https://tactic.se/kontor/gavle/

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via Yodo News.

Björn Mårtensson

Björn Mårtensson

Tactic Företagsförmedling

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Björn Mårtensson, Företagsmäklare på Tactic Företagsförmedling i Gästrikland, Norra Uppland och Hä...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer