Er lokal har anpassats till extremsportarena, hur gick processen till?
– Våra ägare tänkte etablera sig i Stockholm, men att bygga där tar lång tid. De fick tips om en befintlig lokal i Gävle och beslutade sig för att satsa. Fastpartner har varit oerhört konstruktiva och tillmötesgående i att tillgodose våra specifika krav. De har också visat stor förståelse för de utmaningar som uppstår i etableringsfasen. Vi känner att de är lika måna som vi att Dome Adrenaline Zone ska finnas kvar – länge.

Har kännedomen om Hemsta företagspark ökat?
– Idag är vi många företag som tillsammans bidrar till att fler människor hittar till området. Vi har en bra dialog med våra grannar och försöker skapa samarbetsmöjligheter där vi har nytta av varandra.

Vad kan du säga i övrigt om samarbetet?
– Fastpartner lyssnar verkligen på oss som hyresgäster och försöker hitta vägar framåt. Man känner att de månar och vill satsa med oss.

Mårten Ivarsson
Platschef
Dome Adrenaline Zone
Utanvindsvägen 5, Gävle

Hemsta företagspark har ett gynnsamt läge. Det är lika nära till Gävles centrala delar som till E4 och E16:s södra infarter. Lokaler med stora möjligheter till anpassning för alla sorters verksamheter är en annan framgångsfaktor. Flera av våra hyresgäster tar idag emot studiebesök i sina aktivitetsbaserade, funktionella och moderna kontorsmiljöer. Gävles kommunala bostadsbolag Gavlegårdarna har tillsammans med oss skapat ett inspirerande aktivitetsbaserat kontor – perfekt anpassat efter deras verksamhet och behov. Dome Adrenaline Zone har förvandlat en industrilokal till Nordens största anläggning för extremsport, och lockar nu människor från hela världen till Hemsta. Några av våra hyresgäster är Gavlegårdarna, Actic, Setra Trävaror, Dome Adrenaline Zone och Samhall.

Ring 026-12 46 30 för mer information eller boka visning.
http://www.fastpartner.se