Festligt med värme på årets Eldklotet

5/4, 2019 kl. 20:13

Fredagen den 5 april så var det dags för Gävles egen Eldklotgala i Gasklockorna. Det utlovades en kväll fylld av inspiration, mingel, utmärkelser, fantastisk mat och glödhet underhållning när Årets Företagare i Gävle skulle utses.

Utomhus visade aprilvädret sin allra sämsta sida och snön bokstavligen vräkte ned hela dagen. Inne i Gasklockorna var dock stämningen på topp och värmen i lokalen och mellan besökarna gick det inte att ta miste på. Så det var nog ingen av de uppemot tvåhundra festklädda deltagare från regionens näringsliv som blev besvikna.

Kvällen inleddes med mingel och utställning i lilla Gasklockan innan Företagarnas Bengt-Göran Wikström hälsade alla välkomna och sällskapet flyttade över till stora Gasklockan för middag. Gävles eget partyband Stonefish underhöll hela kvällen och bandets frontman Mats Westlund agerade även konferencier kvällen till ära.

Syskonen Katarina Helling och Jonas Ahlborg som driver företaget JOBmeal Gävle AB utnämdes till Årets företagare i Gävle.
Motiveringen löd:
"Ett familjeföretag i andra generationen som utvecklat sin verksamhet till en av de största i sin branch i Sverige. Företaget har breddat sitt produktutbud löpande för att bli den ledande leverantören av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Verksamheten genomsyras av hög servicegrad med kundens bästa som ledstjärna. Hållbarhet är viktigt för företaget och man använder certiferade produkter samt klimatkompenserar verksamheten."

Den regionala vinnaren utses på en middag på Gävle Slott den 28 maj.

 

Foto: Joe Formgren, Leena Bergander Wikström, Lasse Wennman och Peter Bryngelsson.

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer