Stockholm - 2024-04-05 - Fotakuten, en stabil aktör inom fotvårdsbranschen, är stolt över att meddela en bredning av sitt produktutbud med fokus på stödstrumpor. Denna expansion är framtagen för att möta den växande och spridda kundbasen, från gravida till aktiva seniorer. Med introduktionen av det bredare sortimentet så bekräftar Fotakuten sitt åtagande att erbjuda produkter av hög kvalite som inte bara stödjer en aktiv livsstil men också främjar välbefinnande.

En stil för varje steg i livet

I takt med att fler människor inser vikten av fotvård och de fördelar som stödstrumpor medför så har Fotakuten valt att utöka sitt produktutbud med specialdesignade stödstrumpor. Sortimentet innehåller stödstrumpor för gravida som minskar svullnaden samt medicinska stödstrumpor för diabetiker. Utöver det finns stödstrumpor för flygresor samt ett flertal olika utformningar med bland annat: Stödstrumpor för sport och träning, stödstrumpor utan tå, stödstrumpor utan fot, stödstrumpor för breda vader och knähöga stödstrumpor.

"Fotakutens utökade sortiment av stödstrumpor representerar vår strävan efter att alltid ligga i framkant när det gäller fotvård. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder produkter som inte bara är funktionella utan även stiliga och bekväma." säger Niklas Dahlros, Accessory Line International AB.

Stödstrumpor för varje tillfälle

Det utökade sortimentet omfattar flera olika utformningar:

- Stödstrumpor kompressionsklass 1
- Stödstrumpor kompressionsklass 2
- Stödstrumpor för gravida
- Medicinska stödstrumpor
- Stödstrumpor för vårdpersonal
- Stödstrumpor för herr
- Stödstrumor för flyg
- Strumppådragare till stödstrumpor
- Kompressionsstrumpor
- Stödstrumpor i flerpack
- Stödstrumpor för träning
- Stödstrumpor i bambu
- Korta stödstrumpor


Accessory Line International AB är ett helägd dotterbolag till Aukar Investment AB med dessa webbutiker inom hjälpmedel: www.fotakuten.se, www.horapparatsbatteributiken.se samt www.lattliv.se