Då internet är den viktigaste källan för information är det viktigt att företag finns där och kan ge besökarna den information konsumenter söker. Kunder vill veta att företaget existerar och att de kan få hjälp med något av deras problem. Enligt en undersökning utförd av BrightLocal så litar 88% av konsumenterna lika mycket på recensioner på nätet som på rekommendationer från vänner.

Glasmästare Stockholm
Digitaliseringen ställer också krav på att företag är nytänkande och innovativa för att sticka ut bland alla företag som finns på nätet idag. Stockholm Glas & Fastighetsservice grundades under 2014 och har sitt kontor i Nacka. Idag är de väl etablerade på marknaden och där internet har varit en viktig faktor när det kommer till att skapa kännedom och medvetenhet - så att kunder enkelt kan hitta en bra och pålitlig glasmästare Stockholm.

- Vi har bred kunskap inom området och är nytänkande i vår branch därför kan vi inspirera, utföra och serva våra kunder helhjärtat. Detta ger oss också bra omdömen och rekommendationer från våra konsumenter – och gör att fler får upp ögonen för våra tjänster, säger Patrik Söderlind på Stockholm Glas & fastighetsservice ( https://sgofab.se/ ).

Det senaste året har företaget lagt ner resurser på att utveckla hemsidan och fokus har även lagts på att skapa närvaro på sociala medier. Idag kan besökare på hemsidan använda sig av en innovativ priskalkylator som gör det enkelt kan jämföra vad olika lösningar kostar. Detta ger konsumenter möjlighet att själva hitta den bästa lösningen som passar dem bäst. Stockholm Glas & fastighetssservice arbetar nämligen varken med några fasta mallar eller bestämda mått, vilket betyder att den glasprodukt som kunderna beställer är helt anpassningsbar.

Om Stockholm Glas & fastighetssservice
Stockholm Glas & fastighetssservice är baserade i Saltsjö-boo, Nacka. Företaget specialiserar sig inom produktion av inredningsglas som glasdörrar, glasräcken, glasväggar, duschglas, köksglas samt utomhusglas till altan, uterum och växthus.