På denna låt har Jakob samarbetat med bosnisk-svensk musikproducent, gitarrist, låtskrivare, mixare och kollegan Dino Medanhodzic.
”Det var som vanlig en odelad glädje att jobba med Dino, tillsammans mejslade fram vi fram och förstärkte dom kryddor som gör Deep Down till den storslagna låt det blev.”, säger Jakob Samuel 

Låten Deep down kom till under förändringens tid under senare delen av pandemin när allt blev inställt och vi som kulturarbetare fick i det närmaste yrkesförbud.

”Deep Down är en reflektion över hur jag tror att jag vet var jag är på väg men olika omständigheter kastar om kartan helt och jag får tänka om. Den lite mörka gospeltonen i refrängen kom lite överraskande men jag är ju ”son of a preacher man”, fortsätter Jakob Samuel 

Deep Down sätter en samlande ton på det materialet som kommer släppas som singlar under året och det kommande 3:e solo albumet.

Turnédatum 
9 juni Sweden Rock - Sölvesborg
17 juni Rhapsody In Rock – Västervik
8 juli Rockklassiker sommarfestival – Sunne
21 – 22 juli Rhapsody In Rock – Dalhalla

I sommar kan vi även möte Jakob som styrman på fartyget Briggen Tre Kronor af Stockholm som bedriver miljöarbete i Östersjön. 
 
Datum Briggen Tre Kronor af Stockholm
12 juni - Nynäshamn
13 juni - Arkösund
15 juni - Kalmar
18 juni - Sölvesborg
25 juni - Visby
27 juni - Oskarshamn
29 juni - Kalmar

För mer information: http://www.jakobsamuel.com/

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707180120 anette@enmusamusic.com