Vi på Svensk Flyttstäd utför flyttstädningen på ett grundligt och kvalitetssäkrat sätt efter att du har flyttat. Lägg din tid och energi på att få din nya bostad i ordning så löser vi smutsen i ditt tidigare hem. Vi kan hålla maximalt pressade priser på just flyttstädning av högsta kvalitet. Det är nämligen det vi har specialiserat oss på.

Så du är varmt välkommen att vända dig med förtroende till oss på Svensk Flyttstäd. Vår jobb är helt enkelt att utföra flyttstädning just här i Ekerö för att på det sättet underlätta för dig och även dina närstående som naturligtvis mycket hellre vill hjälpa till i din nya bostad.

En flyttstädning i Ekerö är mycket enkel att boka då ni finner bokningsformuläret för onlinebokning till vår prisvärda flyttstädning här nedan.

Hur går då en flyttstädning i Ekerö till i praktiken? Att boka en flyttstädning av oss på Svensk Flyttstäd är både enkelt och smidigt. Boka direkt genom mobil eller dator så återkommer vi snart vi kan med bekräftelse eller eventuellt någon kompletterande frågeställning.

Var uppmärksam på att det förekommer vissa prisskillnader när det gäller flyttstädningar även i Ekerö men vår målsättning är att vara det naturliga förstahandsvalet genom att göra allt som står i vår makt för vara både bäst och i de flesta fall även billigast. Ordet billig skall man inte använda i onödan men vi påstår utan tvekan att vi är mest prisvärda. Det som ingår i flyttstädningen måste nämligen vara ett arbete som uppfyller både hyresvärdens och nya ägarens krav på flyttstädning. Vissa aktörer tar t.ex. inte med fönsterputs vilket naturligtvis är en självklarhet för oss på Svensk Flyttstäd.

Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig med med just din flyttstädning här i Ekerö. Vi vill underlätta och förenkla flytten för dig och de som hjälper till på ett sätt som få andra saker kan göra när man behöver flytta från ett boende till ett annat.

Gör som alla våra andra nöjda kunder - kontakta oss genom att fylla i formuläret här nedan så återkopplar vi till dig så snart vi bara kan. Ange en dag och tid som passar just dig. Lämna dörren öppen eller var på plats släpp in personalen på utsatt tid. Inspektera arbetet när det är klart.

Bokning direkt online
Boka flyttstädningen i Ekerö genom bokningsformuläret här nedan.
Ta del av Bokningsvillkor innan samt reglerna under Flyttstädningen på länkarna ovan.
Observera att bokningen är inte bekräftad förrän du har har fått ett svar om detta i din mail.

Sveriges enklaste flyttstädning
Svårare än så är det inte att få er flyttstädning gjord. Det är samma moment oavsett var man bor i Sverige när det gäller flyttstädning.
Våra vänliga kundmottagare är lyhörda för just dina önskemål och målsättningen är att svara så snart det bara är möjligt och bekräfta er förfrågan.
Högsta möjliga service till lägsta möjliga pris när det gäller flyttstädning i Ekerö är vår paroll.

Du får själv fullt upp med flytten?
Då kan det vara skönt att veta att allt med flyttstädningen är under kontroll när flyttlasset går och du kan slappna av och lämna över ansvaret till oss på Svensk Flyttstäd. Att boka er flyttstädning med oss är det bästa sättet att undvika både stress och osäkerhet. Med vår Nöjd-Kund-Garanti kan försäkra att du skall bli fullt nöjd – till 100 %!

När skall man flyttstäda?
Bästa tillfället för att kunna utföra en bra flyttstädning i Ekerö är när bostaden är tömd och inga prylar eller möbler finns kvar längre.
Då har både du och vi kontroll över alla utrymmen och kan se till att också varje liten vrå blir riktigt ren och fräsch.
Den som skall flytta in har sannolikt sitt möblemang på gång så det gäller att allt klaffar perfekt och att städjobbet blir grundligt gjort under högst en dag.

Vi städar medan du packar upp
När det är dags för flytt har vi allt under full kontroll för din räkning och du kan vara på plats och ägna ditt odelade intresse åt att packa upp ditt bohag i ditt nya hem. När du tar emot dina möbler och husgeråd i den nya bostaden så kan du lita på att den som samtidigt flyttar in där du tidigare bodde uppskattar att få ta en ren, fräsch och nystädad bostad i besittning.

Svensk Flyttstäd tar ansvaret
Låt oss på Svensk Flyttstäd få ansvara och ta hand om städningen efter din flytt och avlasta dig alla de orosmoment och punkter som skall checkas av i samband med städningen inför den förestående flytten. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att utföra flyttstädningar i Ekerö.

Vi har resurserna som krävs
Vi sätter alltid in tillräckligt många av våra skickliga medarbetare som med sina professionella och effektiva arbetsmetoder kommer att utföra rengöringen inom överenskommen tid. Vanligtvis utförs arbetet inom en arbetsdag. Den dagen behövs du sannolikt på annat håll - eller hur? Vi på Svensk Flyttstäd organiserar den bästa och mest ekonomiska lösningen och upprättar en kvalitetssäkrad arbetsplan för er flyttstädning.

Mäklarsamfundets riktlinjer
Vi som utför flyttstädning i Ekerö arbetar alltid efter Mäklarsamfundets riktlinjer så att du skall kunna känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi uppfyller alltid högt ställda krav.

Boka flyttstädning i god tid
Eftersom flyttstädningen sker först efter det att du tömt bostaden är det lätt att man skjuter på det och sedan försöker boka flyttstädningen först när det kan vara för sent. Boka i stället in flyttstädningen i ett tidigt skede. För även om det finns flera städföretag som erbjuder flyttstädning så är det bra med i alla fall ett par veckors framförhållning vid beställning.

Varför Svensk Flyttstäd?
Att anlita oss för en flyttstädning i Ekerö är helt enkelt det val som är enklast, smidigast och mest prisvärt. Kvalitet och service är våra honnörsord.

Bokning direkt online
Boka flyttstädningen i Ekerö genom bokningsformuläret här https://svenskflyttstad.se/ekero
Observera att bokningen är inte bekräftad förrän du har har fått ett svar om detta i din mail.


Kontakt
Epost: kundtjanst@svenskflyttstad.se
Huvudkontor
C.S i Sverige AB (u.ä)
Org. nr. 556941-9632

För att kunna hålla högsta möjliga service och Sveriges lägsta priser på kvalitetssäkrade flyttstädningar så har vi automatiserat all kundkontakt via hemsidan inklusive automatiska svar på era bokningsbeställningar. Däremot så sker alla bokningsbekräftelser manuellt och med personlig hantering.
Så är det något ni undrar eller funderar över så får ni alltid snabba svar via personlig e-post under kontorstid.


Svensk Flyttstäd erbjuder trygga flyttstädningar och finns nu även etablerade på bl.a följande orter:
Ekerö
Gävle
Göteborg
Hässelby
Järna
Kungsängen
Malmö
Nykvarn
Stockholm
Tyresö
Upplands Väsby
Uppsala
Västerås