Event-Partner/Stora Vall

Marie Berg

Stora Vall/Event-Partner är äntligen tillbaka i nätverket! Efter en liten paus och efter hårt arbete i huset och med organisation är jag nu redo att vara med i nätverket igen. jag har saknat att träffa alla medlemmar och att få utbyta både erfarenheter och tjänster.

Bolaget som jag driver heter egentligen Event-Partner och det är en stor del av det jag nu arbetar med på Stora Vall. Vi är en eventarrangör och arrangerar event för företag & privatpersoner både på Stora Vall och Mackmyra Bar & Bistro som vi också driver. Vi arbetar också med flera aktörer i området för att kunna skräddarsy efter våra kunders önskemål. Att samarbeta för att lyfta Gävle är något vi brinner för. .

Vi ser nu fram emot att få presentera vad vi kan göra just för er konferens eller företagsfest. Vi ses förstås på Effect+dagen den 7e mars.

Visa:

Event-Partner/Stora Valls senaste material

Stora Vall söker ny kärleksfull krögare!

Stora Vall söker ny kärleksfull krögare!

(Artikel) Publicerad 25/2 kl. 10:11

Marie Berg som driver flera verksamheter på Stora Vall sedan fyra år tillbaka har nu tagit beslutet att släppa den anrika byggnaden vidare. Med det avslutar hon...

Nytt konferensrum & mötesrum på Stora Vall!

Nytt konferensrum & mötesrum på Stora Vall!

(Artikel) Publicerad 4/10, 2018 kl. 16:41

På efterfrågan har vi nu iordningställt två nya Konferens/mötesrum på Stora Vall. Vi har nu tre olika storlekar, ett större rum med plats för 30 personer, ett ...

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Hjälp

Stäng